Viitorul produc?iei alimentare
Grosch, Bernd Michael
Produktnummer:
18625efe52e96f45ac9885cc2de73218fe
Autor: | Grosch, Bernd Michael |
---|---|
Themengebiete: | Alimente CO2 alge alimente de laborator insecte mediu surse de proteine |
Veröffentlichungsdatum: | 18.12.2024 |
EAN: | 9783818749637 |
Auflage: | 2 |
Sprache: | metaCatalog.groups.language.options.romanian |
Seitenzahl: | 160 |
Produktart: | Kartoniert / Broschiert |
Verlag: | epubli |
Produktinformationen "Viitorul produc?iei alimentare"
Mâncarea viitorului Alimentele viitorului, cum ar fi carnea in vitro, proteinele fermentate, algele ?i insectele ofera oportunita?i enorme de a satisface cererea globala de alimente într-un mod durabil, reducând în acela?i timp impactul asupra mediului al agriculturii conven?ionale. Aceste surse alternative de proteine au poten?ialul de a permite produc?ia de alimente cu emisii reduse de carbon, îmbunata?ind în acela?i timp eficien?a resurselor. Cu toate acestea, succesul lor va depinde în mare masura de dezvoltarea unor tehnologii rentabile, de acceptarea consumatorilor ?i de sprijinul de reglementare. Aici sunt men?ionate ?i posibilele riscuri pentru sanatatea consumatorilor, care se refera în special la cre?terea insectelor. (Autorul a folosit un AI pentru a cauta surse.)

Sie möchten lieber vor Ort einkaufen?
Sie haben Fragen zu diesem oder anderen Produkten oder möchten einfach gerne analog im Laden stöbern? Wir sind gerne für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Juristische Fachbuchhandlung
Georg Blendl
Parcellistraße 5 (Maxburg)
8033 München
Montag - Freitag: 8:15 -18 Uhr
Samstags geschlossen