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The Lotus and the Artichoke – Indochinese

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Produktnummer: 18075fa20c216349c1b7c740b0c6ddc76d
Autor: Moore, Justin P.
Themengebiete: Adventure Cookbook Culinary adventures Globetrotter Plantbased cooking Recipes Spices Travel Vegan Veganism
Veröffentlichungsdatum: 01.02.2024
EAN: 9783955752064
Auflage: 1
Sprache: Englisch
Seitenzahl: 128
Produktart: Buch
Verlag: Ventil Verlag
Untertitel: A culinary adventure with over 50 vegan recipes
Produktinformationen "The Lotus and the Artichoke – Indochinese"
Vegetable Manchurian, Gobi 65, Hakka Noodles, Sichuan Fried Rice – in vielen Restaurants Indiens stehen indochinesische Gerichte auf der Karte. Und chinesische Restaurants in Indien servieren Gerichte, die an indische Geschmäcker angepasst sind, einschließlich Gewürzen und Zutaten, die eher in der südasiatischen Küche zu finden sind.Justin P. Moores neues Buch widmet sich dieser köstlichen Fusion von indischer und chinesischer Küche, einer Tradition, die seit über 250 Jahren besteht. Das Ergebnis: überraschende Kombinationen und Kreationen, eine unglaubliche Geschmacksvielfalt!Viel zu lange war die indochinesische Küche im globalen Mainstream unbekannt, doch dies ändert sich aktuell glücklicherweise: In Metropolen auf der ganzen Welt haben auf indochinesische Küche spezialisierte Restaurants eröffnet, andere haben den kulinarischen Horizont ihrer Speisekarten erweitert.Justin verbrachte unzählige Stunden in Küchen und Restaurants, um alle Köstlichkeiten zu entdecken. Nun hat er all diese kulinarischen Wunder in seinem Studio in Berlin nachgekocht und präsentiert in dem siebten Band seiner Reihe »The Lotus and the Artichoke« eine Hommage an die indochinesische Küche.In englischer Sprache. Im Ventil Verlag erscheint ebenfalls die deutsche Ausgabe. Escape into an exciting world of bold & creative flavors. Experience the unique collaboration of Indian & Chinese tastes with this collection of recipes inspired by 10 journeys across the Indian subcontinent. Enjoy delicious soups, fantastic appetizers, mouthwatering noodles, bombastic rice dishes, saucy vegetables, sweet treats & other delights you can easily make in your own kitchen. For adventurers, cooks & food lovers of all kinds!Justin‘s newest cookbook, The Lotus and the Artichoke - INDOCHINESE is his second book to focus on adventures in India. Justin has been to India 10 times and spent over 2 years on the subcontinent. This book is dedicated to the delightful, delicious fusion of Indian & Chinese cooking, a tradition which began over 250 years ago. The exact origins are debated, the combinations and creations are often surprising – but the exceptional art and incredible tastes of Indo-Chinese is undeniably legendary! Indo- Chinese food is loved around the world – primarily by South Asians and generations of folks that have built thriving communities (and culinary traditions) far beyond the borders India. Restaurants across India (and abroad) cook up bold interpretations of Chinese dishes – and many unique innovations you'd struggle to find in China!Although Indo-Chinese food remains under-represented in the global mainstream, this is changing rapidly. Major cities around the world have opened dedicated Indo-Chinese restaurants. Others are expanding menus as love for the cuisine grows and culinary horizons expand. Most restaurants in India feature several classic Indo-Chinese dishes, such as Vegetable Manchurian, Hakka Noodles, and Sezchuan Fried Rice. 'Chinese' restaurants in India generally serve food adapted to Indian flavors and palates, including spices and ingredients more common to South Asian cuisine. In recent decades, cooks – as well as foodies and families – in India have gradually focused more on origins and 'authenticity'. Many hotel and restaurant kitchens now proudly employ chefs specially trained in the art of Indo-Chinese cuisine. You probably already know that India is a paradise for vegetable lovers & spice addicts. Indo-Chinese is an exciting side journey into a world of bombastic soups, noodles, rice dishes, dumplings, pancakes – and so much more!
Bücherregal gefüllt mit juristischen Werken

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