The Corrosion Inhibition of Stainless steel by Aloe Vera
Singh, Rajesh Kumar
| Autor: | Singh, Rajesh Kumar |
|---|---|
| Veröffentlichungsdatum: | 27.06.2013 |
| EAN: | 9783659416187 |
| Sprache: | Englisch |
| Seitenzahl: | 160 |
| Produktart: | Kartoniert / Broschiert |
| Verlag: | LAP LAMBERT Academic Publishing |
| Untertitel: | Inhibition Chemisty of Aloe Vera |
Produktinformationen "The Corrosion Inhibition of Stainless steel by Aloe Vera"
This book provides inhibition chemistry of Aloe Vera for stainless steel which is used for fruit juice, milk, beverage and vegetables. These liquid foods are useful for us but they corrode stainless steel and harmful metal ions go into solution and produce several types of diseases. This corrosion phenomenon is controlled by Aloe Vera. This book is benificial for food chemists, corrosion specialists, corrosion and metallurgical engineers, corrosion researchers and UG and PG students.
Sie möchten lieber vor Ort einkaufen?
Sie haben Fragen zu diesem oder anderen Produkten oder möchten einfach gerne analog im Laden stöbern? Wir sind gerne für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Juristische Fachbuchhandlung
Georg Blendl
Parcellistraße 5 (Maxburg)
8033 München
Montag - Freitag: 8:15 -18 Uhr
Samstags geschlossen