The Book for All Households - Or, The Art of Preserving Animal and Vegetable Substances for Many Years
Anon
Autor: | Anon |
---|---|
Veröffentlichungsdatum: | 31.10.2012 |
EAN: | 9781447463313 |
Sprache: | Englisch |
Seitenzahl: | 152 |
Produktart: | Kartoniert / Broschiert |
Verlag: | Angell Press |
Produktinformationen "The Book for All Households - Or, The Art of Preserving Animal and Vegetable Substances for Many Years"
This vintage book contains a detailed guide on the preserving of meat and vegetables. A comprehensive and timeless volume, this handbook is highly recommended for those with an interest in long-term food storage, and would make for a great addition to collections of culinary literature. Contents include: ¿Description of the manufactories that I have established for the execution of my process on a large scale¿, ¿Bottles and Vessels¿, ¿Stoppers¿, ¿Closure¿, ¿Pot-au-Feü, ¿Consommé¿, ¿Bouillon or Pectoral Jelly¿, ¿Fillet of Beef, Mutton, Fowl, and Partridge¿, et cetera. Many vintage books such as this are becoming increasingly rare and expensive. It is with this in mind that we are republishing this vintage book now in an affordable, modern, high-quality edition complete with a specially commissioned new introduction on preserving food.

Sie möchten lieber vor Ort einkaufen?
Sie haben Fragen zu diesem oder anderen Produkten oder möchten einfach gerne analog im Laden stöbern? Wir sind gerne für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Juristische Fachbuchhandlung
Georg Blendl
Parcellistraße 5 (Maxburg)
8033 München
Montag - Freitag: 8:15 -18 Uhr
Samstags geschlossen