Taste of Persia
Duguid, Naomi
Autor: | Duguid, Naomi |
---|---|
Themengebiete: | Asien (Erdteil) / Zentralasien Englische Bücher / Kochbuch Gericht (Speise) Iran Kochbuch Kochen Kochen / Allgemeines Kochbuch, Grundwissen Küche (Kochbuch) Mittelasien Persien Persien / Iran Rezept (Kochrezept) Zentralasien |
Veröffentlichungsdatum: | 01.09.2016 |
EAN: | 9781579655488 |
Sprache: | Englisch |
Seitenzahl: | 392 |
Produktart: | Gebunden |
Verlag: | Workman Publishing |
Untertitel: | A Cook's Travels Through Armenia, Azerbaijan, Georgia, Iran, and Kurdistan |
Produktinformationen "Taste of Persia"
Following up on Burma, her stunningly well-received exploration of another fascinating cultural crossroads, Duguid introduces us to the next place we want to visit with recipes for food we can't wait to make, and with tales that are memorable and moving. In the way that the Mediterranean has a common palate, so too do these nations: one centered on a love for the fresh and the green (beginning with the piles of fresh herbs that accompany every dish with abandon) and also the tart, as revealed in the ingenious use of sour plums, sour cherries, pomegranates, and limes. There are the delectable filled dumplings, flatbreads, and stuffed vegetables; plus gorgeous Persian rice dishes, grilled meats, and skewered kebabs. There are fresh cheeses, sparkly salads, spice blends, and spectacular sauces based on walnuts ground to a paste.Taste of Persia is an adventure of discovery--not only of a fascinating region, rich with history and variety, but of a wealth of culinary traditions and innovations as well.

Sie möchten lieber vor Ort einkaufen?
Sie haben Fragen zu diesem oder anderen Produkten oder möchten einfach gerne analog im Laden stöbern? Wir sind gerne für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Juristische Fachbuchhandlung
Georg Blendl
Parcellistraße 5 (Maxburg)
8033 München
Montag - Freitag: 8:15 -18 Uhr
Samstags geschlossen