Sugar and Slavery
Sheridan, Richard B., Sheridan
Autor: | Sheridan Sheridan, Richard B. |
---|---|
Veröffentlichungsdatum: | 29.03.2012 |
EAN: | 9789768125132 |
Sprache: | Englisch |
Seitenzahl: | 550 |
Produktart: | Kartoniert / Broschiert |
Verlag: | University of the West Indies Press |
Untertitel: | An Economic History of the British West Indies, 1623-1775 |
Produktinformationen "Sugar and Slavery"
This book covers the changing preference of growing sugar rather than tobacco which had been the leading crop in the trans-Atlantic colonies. The Sugar Islands were Antigua, Barbados, St. Christopher, Dominica, and Cuba through Trinidad. Jamaica has been by far the major producer of sugar, but The Lesser Antilles had the advantage of a shorter sea trip to deliver produce and rum to the European Markets during the 18th and 19th Centuries.

Sie möchten lieber vor Ort einkaufen?
Sie haben Fragen zu diesem oder anderen Produkten oder möchten einfach gerne analog im Laden stöbern? Wir sind gerne für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Juristische Fachbuchhandlung
Georg Blendl
Parcellistraße 5 (Maxburg)
8033 München
Montag - Freitag: 8:15 -18 Uhr
Samstags geschlossen