Starting with Food
Singer, Amy
| Autor: | Singer, Amy |
|---|---|
| Veröffentlichungsdatum: | 27.10.2010 |
| EAN: | 9781558765146 |
| Sprache: | Englisch |
| Seitenzahl: | 214 |
| Produktart: | Kartoniert / Broschiert |
| Verlag: | Markus Wiener Publishers |
| Untertitel: | Culinary Approaches to Ottoman History. Edited by Amy Singer |
Produktinformationen "Starting with Food"
Food is a marker of identity, culture, and class, and it denotes power, routine, leisure, and celebration. Despite its importance to every aspect of historical research, this topic has not been sufficiently explored in Ottoman history. This volume places the study of food in the mainstream of Ottoman history by analyzing major issues ¿ origins, identity, minorities, Ottomanization, the ¿golden age,¿ foreign relations, the nature of modernity ¿ all from the perspective of food. Contributors include Nicolas Trépanier, Iklil O. Selçuk, Rachel Goshgarian, Tülay Artan, and Joanita Vroom.
Sie möchten lieber vor Ort einkaufen?
Sie haben Fragen zu diesem oder anderen Produkten oder möchten einfach gerne analog im Laden stöbern? Wir sind gerne für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Juristische Fachbuchhandlung
Georg Blendl
Parcellistraße 5 (Maxburg)
8033 München
Montag - Freitag: 8:15 -18 Uhr
Samstags geschlossen