Zum Hauptinhalt springen Zur Suche springen Zur Hauptnavigation springen
Haben Sie Fragen? Einfach anrufen, wir helfen gerne: Tel. 089/210233-0
oder besuchen Sie unser Ladengeschäft in der Pacellistraße 5 (Maxburg) 80333 München
+++ Versandkostenfreie Lieferung innerhalb Deutschlands
Haben Sie Fragen? Tel. 089/210233-0

Spectroscopic Techniques & Artificial Intelligence for Food and Beverage Analysis

106,99 €*

Versandkostenfrei

Produktnummer: 184a84fe65064b40e0a779356d7dbcf0c7
Themengebiete: Artificial Intelligence IR-spectroscopy LIBS Spectroscopy Mass Spectrometry TL Spectroscopy UV-Visible Spectroscopy
Veröffentlichungsdatum: 21.08.2021
EAN: 9789811564970
Sprache: Englisch
Seitenzahl: 121
Produktart: Kartoniert / Broschiert
Herausgeber: Shukla, Ashutosh Kumar
Verlag: Springer Singapore
Produktinformationen "Spectroscopic Techniques & Artificial Intelligence for Food and Beverage Analysis"
This informative book discusses the various spectroscopic techniques applied in the analysis of food and beverages. The respective chapters cover techniques such as Laser-Induced Breakdown Spectroscopy (LIBS), FTIR spectroscopy, Electron Spin Resonance (ESR) spectroscopy and Thermoluminescence. The book also presents artificial intelligence applications that can be used to enhance the spectral data analysis experience in food safety and quality analysis. Given its scope, the book will appeal to novice researchers and students in the area of food science. It offers an equally exciting read for food scientists and engineers working in the food industry.
Bücherregal gefüllt mit juristischen Werken

Sie möchten lieber vor Ort einkaufen?

Sie haben Fragen zu diesem oder anderen Produkten oder möchten einfach gerne analog im Laden stöbern? Wir sind gerne für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.

Juristische Fachbuchhandlung
Georg Blendl

Parcellistraße 5 (Maxburg)
8033 München

Montag - Freitag: 8:15 -18 Uhr
Samstags geschlossen