Zum Hauptinhalt springen Zur Suche springen Zur Hauptnavigation springen
Haben Sie Fragen? Einfach anrufen, wir helfen gerne: Tel. 089/210233-0
oder besuchen Sie unser Ladengeschäft in der Pacellistraße 5 (Maxburg) 80333 München
+++ Versandkostenfreie Lieferung innerhalb Deutschlands
Haben Sie Fragen? Tel. 089/210233-0

Sounding Out Food Quality

99,46 €*

Versandkostenfrei

Produktnummer: 1832d25296ec1546758ae1280554f18596
Autor: Page, J. Scanlon, M.
Themengebiete: food processing food quality ultrasound
Veröffentlichungsdatum: 01.01.2010
EAN: 9780387847979
Auflage: 1
Sprache: Englisch
Seitenzahl: 450
Produktart: Gebunden
Verlag: Springer US
Untertitel: Ultrasonic Evaluation of Complex Biological Materials
Produktinformationen "Sounding Out Food Quality"
Sounding Out Food Quality is focused on sound science-based description of ultrasonic techniques that can be used to analyze the material properties, the structure, and the dynamics of soft materials. The first section of the book provides a comprehensive overview of the basics of wave propagation, and the propagation of sound through single phase and multi-phase materials. A brief background in the second section covers the generation of ultrasound (basic hardware components), and how different waveforms from the transducer are controlled (electronic components). The is the first book to comprehensively treat the area of ultrasound applied to food.
Bücherregal gefüllt mit juristischen Werken

Sie möchten lieber vor Ort einkaufen?

Sie haben Fragen zu diesem oder anderen Produkten oder möchten einfach gerne analog im Laden stöbern? Wir sind gerne für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.

Juristische Fachbuchhandlung
Georg Blendl

Parcellistraße 5 (Maxburg)
8033 München

Montag - Freitag: 8:15 -18 Uhr
Samstags geschlossen