Zum Hauptinhalt springen Zur Suche springen Zur Hauptnavigation springen
Haben Sie Fragen? Einfach anrufen, wir helfen gerne: Tel. 089/210233-0
oder besuchen Sie unser Ladengeschäft in der Pacellistraße 5 (Maxburg) 80333 München
+++ Versandkostenfreie Lieferung innerhalb Deutschlands
Haben Sie Fragen? Tel. 089/210233-0

Solving Problems in Food Engineering

69,54 €*

Versandkostenfrei

Produktnummer: 183211faddad8b4ee2a8933faea39b4e41
Autor: Yanniotis, Stavros
Themengebiete: Lebensmittel Lebensmitteltechnik food engineering food processing food science processing
Veröffentlichungsdatum: 10.12.2007
EAN: 9780387735139
Sprache: Englisch
Seitenzahl: 302
Produktart: Kartoniert / Broschiert
Verlag: Springer US
Produktinformationen "Solving Problems in Food Engineering"
This is a step-by-step workbook indented to help students practice solving food engineering problems. It is designed as an introduction to food engineering problems for those who have very little to no background in engineering. It deals with problems in fluid flow, heat transfer, mass transfer and the most common unit operations that find applications in food processing, i.e. thermal processing, cooling and freezing, evaporation, psychometrics and drying. It includes theoretical questions in the form true or false, solved problems, semi-solved problems and problems solved using a computer. Some of the problems are elementary but problems of increasing difficulty follow so that the book will be useful to food science and even to food engineering students.
Bücherregal gefüllt mit juristischen Werken

Sie möchten lieber vor Ort einkaufen?

Sie haben Fragen zu diesem oder anderen Produkten oder möchten einfach gerne analog im Laden stöbern? Wir sind gerne für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.

Juristische Fachbuchhandlung
Georg Blendl

Parcellistraße 5 (Maxburg)
8033 München

Montag - Freitag: 8:15 -18 Uhr
Samstags geschlossen