Salt, Fat, Acid, Heat
Nosrat, Samin
Autor: | Nosrat, Samin |
---|---|
Themengebiete: | Englische Bücher / Kochbuch Kochen / Allgemeines Kochbuch, Grundwissen |
Veröffentlichungsdatum: | 01.08.2017 |
EAN: | 9781782112303 |
Sprache: | Englisch |
Seitenzahl: | 469 |
Produktart: | Gebunden |
Verlag: | Canongate Books Ltd. |
Untertitel: | Mastering the Elements of Good Cooking |
Produktinformationen "Salt, Fat, Acid, Heat"
Samin Nosrat is a writer, teacher, and chef. She's been cooking professionally since 2000, when she first stumbled into the kitchen at Chez Panisse restaurant. Her writing has appeared in The New York Times, Bon App¿t, and the Guardian. Samin lives in Berkeley, California. Salt, Fat, Acid, Heat is her first book. www.ciaosamin.com @CiaoSaminWendy MacNaughton is a New York Times-bestselling illustrator and graphic journalist whose books include Meanwhile in San Francisco (Chronicle) and Knives & Ink (Bloomsbury). She lives in San Francisco with her partner, several four-legged animals, and a well-used kitchen, thanks to Samin. www.wendymacnaughton.com @wendymac

Sie möchten lieber vor Ort einkaufen?
Sie haben Fragen zu diesem oder anderen Produkten oder möchten einfach gerne analog im Laden stöbern? Wir sind gerne für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Juristische Fachbuchhandlung
Georg Blendl
Parcellistraße 5 (Maxburg)
8033 München
Montag - Freitag: 8:15 -18 Uhr
Samstags geschlossen