Zum Hauptinhalt springen Zur Suche springen Zur Hauptnavigation springen
Haben Sie Fragen? Einfach anrufen, wir helfen gerne: Tel. 089/210233-0
oder besuchen Sie unser Ladengeschäft in der Pacellistraße 5 (Maxburg) 80333 München
+++ Versandkostenfreie Lieferung innerhalb Deutschlands
Haben Sie Fragen? Tel. 089/210233-0

Project Smoke

24,00 €*

Versandkostenfrei

Produktnummer: 16A25221943
Autor: Raichlen, Steven
Themengebiete: Englische Bücher / Kochbuch Grillen (Kochen) - Barbecue Kochen / Grillen Kochen / Moderne Methoden, Hilfsmittel, Tipps u. Tricks Räuchern (Konservierung)
Veröffentlichungsdatum: 03.05.2016
EAN: 9780761181866
Sprache: Englisch
Seitenzahl: 293
Produktart: Kartoniert / Broschiert
Verlag: Workman Publishing
Untertitel: Seven Steps to Smoked Food Nirvana, Plus 100 Irresistible Recipes from Classic (Slam-Dunk Brisket) to Adventurous (Smoked Bacon-Bourbon Apple Crisp)
Produktinformationen "Project Smoke"
He's grilled. He's barbecued. He's beer-canned, roasted, seared, sautéed, baked, and broiled. And now, he's smoking. Welcome to Project Smoke, Steven Raichlen's comprehensive book on all things smoked, with recipes that range from classic (Big Bad Beef Ribs, Smoke-tisserie Chicken, Vinegar-Sauced Pork Shoulder) to adventurous and enticing (Hay-Smoked Mozzarella, Smoked Cassoulet, Lamb Belly with Sriracha and Lime, Smoked Apples with Maple Cream). An informative how-to chapter covers the basics of smoking, the must-have equipment, and an overview of the available home smokers. The recipes are adaptable to the smoker or grill that you have. Appearing throughout are lively boxes, such as The Path to Brisket Nirvana, A Crash Course in Jerky, and A Guide to Curing Salts. The result? Succulent home-smoked food that intoxicates, i.e., Smoked Beef Tenderloin, Buccaneer Chicken, Double-Whiskey Smoked Turkey, and the perfect rack of ribs--described by Steven as "smoke-bronzed bones rising from a sizzling pepper-flecked crust." It's okay to drool.
Bücherregal gefüllt mit juristischen Werken

Sie möchten lieber vor Ort einkaufen?

Sie haben Fragen zu diesem oder anderen Produkten oder möchten einfach gerne analog im Laden stöbern? Wir sind gerne für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.

Juristische Fachbuchhandlung
Georg Blendl

Parcellistraße 5 (Maxburg)
8033 München

Montag - Freitag: 8:15 -18 Uhr
Samstags geschlossen