Zum Hauptinhalt springen Zur Suche springen Zur Hauptnavigation springen
Haben Sie Fragen? Einfach anrufen, wir helfen gerne: Tel. 089/210233-0
oder besuchen Sie unser Ladengeschäft in der Pacellistraße 5 (Maxburg) 80333 München
+++ Versandkostenfreie Lieferung innerhalb Deutschlands
Haben Sie Fragen? Tel. 089/210233-0

Peanut Processing Characteristics and Quality Evaluation

213,99 €*

Versandkostenfrei

Produktnummer: 16A30248239
Autor: Wang, Qiang
Themengebiete: Chemie Chemie / Lebensmittelchemie Lebensmittel Lebensmittelchemie Lebensmitteltechnologie Technologie / Lebensmitteltechnologie
Veröffentlichungsdatum: 01.12.2017
EAN: 9789811061745
Auflage: 001
Sprache: Englisch
Seitenzahl: 568
Produktart: Gebunden
Verlag: Springer Nature Singapore Springer Singapore
Produktinformationen "Peanut Processing Characteristics and Quality Evaluation"
This book systematically covers the sensory, physical, chemical nutrition, and processing characteristics of different peanut varieties, while also providing an in-depth review of research advances in peanut processing quality. The book goes on to examine the relationship between raw materials and the qualities of peanut protein, peanut oil and other main peanut processing products. As such, it provides a valuable reference guide for research into the raw materials, change mechanisms and control technologies used in peanut processing, laying the groundwork for the development of new disciplines in ¿grain and oil processing quality¿. It will be useful for graduate students, researchers, and management groups from multidisciplinary audiences, covering both food science & technology and public health.
Bücherregal gefüllt mit juristischen Werken

Sie möchten lieber vor Ort einkaufen?

Sie haben Fragen zu diesem oder anderen Produkten oder möchten einfach gerne analog im Laden stöbern? Wir sind gerne für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.

Juristische Fachbuchhandlung
Georg Blendl

Parcellistraße 5 (Maxburg)
8033 München

Montag - Freitag: 8:15 -18 Uhr
Samstags geschlossen