Oligosaccharides of Chitin and Chitosan
Produktnummer:
18d31df79f209e4a8eaa9cf452a9af3f47
Themengebiete: | Bio-Manufacturing Chito/chitin oligosaccharide Glucosamine Glycotechnology chitin oligosaccharide and its monomer |
---|---|
Veröffentlichungsdatum: | 26.09.2020 |
EAN: | 9789811394041 |
Sprache: | Englisch |
Seitenzahl: | 358 |
Produktart: | Kartoniert / Broschiert |
Herausgeber: | Zhao, Liming |
Verlag: | Springer Singapore |
Untertitel: | Bio-manufacture and Applications |
Produktinformationen "Oligosaccharides of Chitin and Chitosan"
The book provides an overview of bio-manufacturing techniques for the production, purification, characterization and modification of chito/chitin oligosaccharides and their monomers. In addition, it explores potential applications in the food, biomedical and agricultural industry on the basis of their bioactivities and biomaterial properties. Lastly, it shares a range of cutting-edge insights to help solve problems in industrial processes and promote further academic investigation. Given its scope, it offers a valuable resource for researchers and graduate students in the fields of bioengineering, food science, biochemistry, etc.

Sie möchten lieber vor Ort einkaufen?
Sie haben Fragen zu diesem oder anderen Produkten oder möchten einfach gerne analog im Laden stöbern? Wir sind gerne für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Juristische Fachbuchhandlung
Georg Blendl
Parcellistraße 5 (Maxburg)
8033 München
Montag - Freitag: 8:15 -18 Uhr
Samstags geschlossen