Microorganisms in Foods 7
Microbiological Specifications for Foods, International Commission on
Produktnummer:
1897c10fe459d74c7b9e928bf52d9e1db7
Autor: | Microbiological Specifications for Foods, International Commission on |
---|---|
Themengebiete: | food hazard control food microbiological testing food safety management risk assessment risk management safety of food supply chain |
Veröffentlichungsdatum: | 26.12.2018 |
EAN: | 9783030098353 |
Auflage: | 2 |
Sprache: | Englisch |
Seitenzahl: | 479 |
Produktart: | Kartoniert / Broschiert |
Verlag: | Springer International Publishing |
Untertitel: | Microbiological Testing in Food Safety Management |
Produktinformationen "Microorganisms in Foods 7"
Internationally recognized guide for mastering the often arcane statistical basis for understanding and effectively using microbiological testingProvides a series of examples of how risk analysis techniques can be used to relate microbiological criteria to public health outcomesA unique resource for practical guidance for using the right microbiological sampling approach to address the food safety and food quality issues facing industry and governments

Sie möchten lieber vor Ort einkaufen?
Sie haben Fragen zu diesem oder anderen Produkten oder möchten einfach gerne analog im Laden stöbern? Wir sind gerne für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Juristische Fachbuchhandlung
Georg Blendl
Parcellistraße 5 (Maxburg)
8033 München
Montag - Freitag: 8:15 -18 Uhr
Samstags geschlossen