Knife Skills
Collins, Bill
| Autor: | Collins, Bill |
|---|---|
| Themengebiete: | Cooking / Wine |
| Veröffentlichungsdatum: | 15.07.2014 |
| EAN: | 9781612123790 |
| Sprache: | Englisch |
| Seitenzahl: | 112 |
| Produktart: | Kartoniert / Broschiert |
| Verlag: | Storey Publishing |
| Untertitel: | An Illustrated Kitchen Guide to Using the Right Knife the Right Way |
Produktinformationen "Knife Skills"
EXACTLY WHAT YOU NEED TO KNOW Good knife skills make working in a kitchen a pleasure. Personal chef and cooking instructor Bill Collins describes the knives you need (plus a few that are just fun to have) and how to shop and care for them. Every knife has its purpose, and Chef Bill explains how to use each one safely and effectively, from hulling strawberries with a paring knife to smoothly slicing scallions with a chef's knife. Recipes designated to help you practice various knife skills give you the opportunity to perfect every technique.
Sie möchten lieber vor Ort einkaufen?
Sie haben Fragen zu diesem oder anderen Produkten oder möchten einfach gerne analog im Laden stöbern? Wir sind gerne für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Juristische Fachbuchhandlung
Georg Blendl
Parcellistraße 5 (Maxburg)
8033 München
Montag - Freitag: 8:15 -18 Uhr
Samstags geschlossen