Knife Skills Illustrated: A User's Manual
Hertzmann, Peter
| Autor: | Hertzmann, Peter |
|---|---|
| Themengebiete: | Cooking / Wine |
| Veröffentlichungsdatum: | 01.08.2007 |
| EAN: | 9780393061789 |
| Sprache: | Englisch |
| Seitenzahl: | 256 |
| Produktart: | Gebunden |
| Verlag: | Blue Guides Limited of London |
Produktinformationen "Knife Skills Illustrated: A User's Manual"
Knives are the most common pieces of equipment in the kitchen, yet few cooks know the basic techniques that can allow them to carve, chop, slice, and mince effectively. Peter Hertzmann teaches you skills that encompass everything you need to do with a knife in the kitchen, whether you're a four-star chef or an at-home beginner. This comprehensive guide fills a gaping void in culinary literature.
Sie möchten lieber vor Ort einkaufen?
Sie haben Fragen zu diesem oder anderen Produkten oder möchten einfach gerne analog im Laden stöbern? Wir sind gerne für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Juristische Fachbuchhandlung
Georg Blendl
Parcellistraße 5 (Maxburg)
8033 München
Montag - Freitag: 8:15 -18 Uhr
Samstags geschlossen