Introduction to Wine Laboratory Practices and Procedures
Jacobson, Jean L.
Produktnummer:
18839e555facba469185bbe4aca1249bed
Autor: | Jacobson, Jean L. |
---|---|
Themengebiete: | Jacobson Vineyard Winery enology wine wine chemistry wine practices wine procedures |
Veröffentlichungsdatum: | 13.10.2005 |
EAN: | 9780387243771 |
Sprache: | Englisch |
Seitenzahl: | 375 |
Produktart: | Gebunden |
Verlag: | Springer US |
Produktinformationen "Introduction to Wine Laboratory Practices and Procedures"
With the rapid growth of the wine industry, it has become increasingly important for not only the enologist and wine maker, but also cellar and laboratory staff to perform routine wine making duties. Written by a practitioner with hands-on experience in the field, this book provides a step-by-step guide to performing these essential tasks. Gently easing the reader into the more advanced concepts and analysis, the book covers vineyard sampling to bottling with sections on chemistry, safety, quality control, and general wine education.

Sie möchten lieber vor Ort einkaufen?
Sie haben Fragen zu diesem oder anderen Produkten oder möchten einfach gerne analog im Laden stöbern? Wir sind gerne für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Juristische Fachbuchhandlung
Georg Blendl
Parcellistraße 5 (Maxburg)
8033 München
Montag - Freitag: 8:15 -18 Uhr
Samstags geschlossen