How Food Made History
Higman, B W
| Autor: | Higman, B W |
|---|---|
| Themengebiete: | History - General History |
| Veröffentlichungsdatum: | 17.10.2011 |
| EAN: | 9781405189477 |
| Sprache: | Englisch |
| Seitenzahl: | 288 |
| Produktart: | Kartoniert / Broschiert |
| Verlag: | John Wiley & Sons Wiley |
Produktinformationen "How Food Made History"
Covering 5,000 years of global history, How Food Made History traces the changing patterns of food production and consumption that have molded economic and social life and contributed fundamentally to the development of government and complex societies. * Charts the changing technologies that have increased crop yields, enabled the industrial processing and preservation of food, and made transportation possible over great distances * Considers social attitudes towards food, religious prohibitions, health and nutrition, and the politics of distribution * Offers a fresh understanding of world history through the discussion of food
Sie möchten lieber vor Ort einkaufen?
Sie haben Fragen zu diesem oder anderen Produkten oder möchten einfach gerne analog im Laden stöbern? Wir sind gerne für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Juristische Fachbuchhandlung
Georg Blendl
Parcellistraße 5 (Maxburg)
8033 München
Montag - Freitag: 8:15 -18 Uhr
Samstags geschlossen