Zum Hauptinhalt springen Zur Suche springen Zur Hauptnavigation springen
Haben Sie Fragen? Einfach anrufen, wir helfen gerne: Tel. 089/210233-0
oder besuchen Sie unser Ladengeschäft in der Pacellistraße 5 (Maxburg) 80333 München
+++ Versandkostenfreie Lieferung innerhalb Deutschlands
Haben Sie Fragen? Tel. 089/210233-0

Fruits and Vegetables Technologies

181,89 €*

Dieses Produkt erscheint am 17. September 2025

Produktnummer: 18d49883b692094c818960705672358ff8
Produktinformationen "Fruits and Vegetables Technologies"
This book presents the latest postharvest technologies for fruits and vegetables, focusing on the innovations in processing and packaging. It reviews various techniques, including dehydration, low-temperature preservation, freezing, non-thermal processing, and modified atmosphere packaging. Featuring contributions from leading experts, the volume also addresses unit operations and minimal processing methods, ensuring the quality and longevity of produce.Key concepts include the physiology and ripening of fruits and vegetables, postharvest handling, and non-destructive quality monitoring. The book also addresses the creation of fruit-based products like jams, jellies, juices, and sauces, offering insights into both traditional and modern preservation methods. Readers will understand the challenges and solutions in maintaining the freshness and nutritional value of produce from farm-to-table.The book is a valuable resource for students, researchers, and food industry professionals involved in postharvest technology.
Bücherregal gefüllt mit juristischen Werken

Sie möchten lieber vor Ort einkaufen?

Sie haben Fragen zu diesem oder anderen Produkten oder möchten einfach gerne analog im Laden stöbern? Wir sind gerne für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.

Juristische Fachbuchhandlung
Georg Blendl

Parcellistraße 5 (Maxburg)
8033 München

Montag - Freitag: 8:15 -18 Uhr
Samstags geschlossen