French Pastry at the Ritz Paris
Perret, François
Autor: | Perret, François |
---|---|
Themengebiete: | Cooking / Wine |
Veröffentlichungsdatum: | 07.04.2020 |
EAN: | 9781419744303 |
Sprache: | Englisch |
Seitenzahl: | 200 |
Produktart: | Gebunden |
Verlag: | La Martiniere/Abrams |
Produktinformationen "French Pastry at the Ritz Paris"
This book is an invitation to stroll through the universe of François Perret, Pastry Chef at the Ritz Paris. Five indulgent moments of the day form the chapters of this volume: morning delights; a whimsical lunch; time regained over tea; revolutionary desserts; and round-the-clock treats. Each chapter also invites the reader to discover the atmosphere of this famous hotel, from the Salon Proust and Les Jardins de l'Espadon to its legendary suites. François Perret writes about ten of his creations and draws on his own past to explain the inspirations behind them: ?This tart brings back fond childhood memories.

Sie möchten lieber vor Ort einkaufen?
Sie haben Fragen zu diesem oder anderen Produkten oder möchten einfach gerne analog im Laden stöbern? Wir sind gerne für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Juristische Fachbuchhandlung
Georg Blendl
Parcellistraße 5 (Maxburg)
8033 München
Montag - Freitag: 8:15 -18 Uhr
Samstags geschlossen