French Cooking in Ten Minutes
De Pomiane, Edouard
| Autor: | De Pomiane, Edouard |
|---|---|
| Themengebiete: | Cooking / Wine |
| Veröffentlichungsdatum: | 31.10.1994 |
| EAN: | 9780865474802 |
| Sprache: | Englisch |
| Seitenzahl: | 176 |
| Produktart: | Kartoniert / Broschiert |
| Verlag: | Farrar, Straus and Giroux |
| Untertitel: | Adapting to the Rhythm of Modern Life (1930) |
Produktinformationen "French Cooking in Ten Minutes"
A beautiful reprint of Edouard de Pomiane's classic collection of recipes for simply prepared meals is more useful now than ever before. Illustrated with period pen and ink drawings, French Cooking in Ten Minutes offers an array of recipes for quick soups, extemporaneous sauces, egg and noodle dishes, preparing fish and meats, as well as vegetables, salads, and deserts.
Sie möchten lieber vor Ort einkaufen?
Sie haben Fragen zu diesem oder anderen Produkten oder möchten einfach gerne analog im Laden stöbern? Wir sind gerne für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Juristische Fachbuchhandlung
Georg Blendl
Parcellistraße 5 (Maxburg)
8033 München
Montag - Freitag: 8:15 -18 Uhr
Samstags geschlossen