Foundations of Flavor: The Noma Guide to Fermentation
Redzepi, René, Zilber, David
Autor: | Redzepi, René Zilber, David |
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Themengebiete: | Englische Bücher / Kochbuch Gericht (Speise) Kochbuch Kochen Kochen / Allgemeines Kochbuch, Grundwissen Kochen / Moderne Methoden, Hilfsmittel, Tipps u. Tricks Kochen / Sterneköche, Starköche, Spitzenköche Küche (Kochbuch) Rezept (Kochrezept) |
Veröffentlichungsdatum: | 16.10.2018 |
EAN: | 9781579657185 |
Sprache: | Englisch |
Seitenzahl: | 455 |
Produktart: | Gebunden |
Verlag: | Workman Publishing |
Untertitel: | Including Step-By-Step Information on Making and Cooking with: Koji, Kombuchas, Shoyus, Misos, Vinegars, Garums, Lacto-Ferments and black Fruits Vegetables |
Produktinformationen "Foundations of Flavor: The Noma Guide to Fermentation"
Influential chef Rene Redzepi shares new techniques for fermentation inspired by regularly cited world's best restaurant Noma's dishes. Kombuchas, shoyus, misos and more.

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