Zum Hauptinhalt springen Zur Suche springen Zur Hauptnavigation springen
Haben Sie Fragen? Einfach anrufen, wir helfen gerne: Tel. 089/210233-0
oder besuchen Sie unser Ladengeschäft in der Pacellistraße 5 (Maxburg) 80333 München
+++ Versandkostenfreie Lieferung innerhalb Deutschlands
Haben Sie Fragen? Tel. 089/210233-0

Food Waste in Hospitality Operations

160,49 €*

Dieses Produkt erscheint am 13. März 2026

Produktnummer: 184b0f1560ac864c44b4ed7e64dddd400d
Autor: Filimonau, Viachaslau
Themengebiete: Best practices in hospitality management Carbon footprint Case studies Eco-tourism Environmental impact of tourism Mitigation of waste Sustainable tourism
Veröffentlichungsdatum: 13.03.2026
EAN: 9783030924690
Sprache: Englisch
Produktart: Gebunden
Verlag: Springer International Publishing
Untertitel: Opportunities for Sustainable Management
Produktinformationen "Food Waste in Hospitality Operations"
This book provides a critical, systemic analysis of the challenge of food waste and its drivers in hospitality operations. It reviews existing approaches to mitigating food waste in catering services and highlights best practices in effective mitigation. It also discusses the determinants of the broader adoption of effective approaches to food-waste management across the sector and within the various geographical markets of out-of-home food consumption.This book is suitable for academics in the hospitality and tourism field as well as for professionals such as hotel and restaurant managers. It can also be used in undergraduate and postgraduate classes in hospitality management.
Bücherregal gefüllt mit juristischen Werken

Sie möchten lieber vor Ort einkaufen?

Sie haben Fragen zu diesem oder anderen Produkten oder möchten einfach gerne analog im Laden stöbern? Wir sind gerne für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.

Juristische Fachbuchhandlung
Georg Blendl

Parcellistraße 5 (Maxburg)
8033 München

Montag - Freitag: 8:15 -18 Uhr
Samstags geschlossen