Zum Hauptinhalt springen Zur Suche springen Zur Hauptnavigation springen
Haben Sie Fragen? Einfach anrufen, wir helfen gerne: Tel. 089/210233-0
oder besuchen Sie unser Ladengeschäft in der Pacellistraße 5 (Maxburg) 80333 München
+++ Versandkostenfreie Lieferung innerhalb Deutschlands
Haben Sie Fragen? Tel. 089/210233-0

Essential Food Preserving

37,50 €*

Dieses Produkt erscheint am 19. Mai 2026

Produktnummer: 16A63533202
Autor: Skinner, Julia
Themengebiete: Cooking / Wine
Veröffentlichungsdatum: 19.05.2026
EAN: 9781635868029
Sprache: Englisch
Seitenzahl: 432
Produktart: Gebunden
Verlag: Storey Publishing
Untertitel: The Comprehensive Guide to Canning, Freezing, Drying, and Fermenting Vegetables, Fruits, Grains, Nuts, Beans, Meat, Dairy, and Eggs
Produktinformationen "Essential Food Preserving"
The must-have reference guide to all the methods used for preserving every type of food—from canning vegetables to making fruit wines to curing meat—with more than 250 recipes and creative zero-waste options. Featuring clear step-by-step instructions and original photography, Essential Food Preserving is organized by type of food, with multiple preservation methods for each one, so you can preserve almost anything in a variety of ways, including: Canning Fermenting Brewing beer, wine, and vinegar Pickling Making jams and jellies Drying Smoking Cold storage Food-preserving expert Julia Skinner focuses on minimizing waste; every part is used, including the byproducts of processes. Just as important as her comprehensive approach is Julia’s expert curation of the topic and creative recipes that go beyond the basics.
Bücherregal gefüllt mit juristischen Werken

Sie möchten lieber vor Ort einkaufen?

Sie haben Fragen zu diesem oder anderen Produkten oder möchten einfach gerne analog im Laden stöbern? Wir sind gerne für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.

Juristische Fachbuchhandlung
Georg Blendl

Parcellistraße 5 (Maxburg)
8033 München

Montag - Freitag: 8:15 -18 Uhr
Samstags geschlossen