Emerging Food Processing Technologies
Produktnummer:
183f16a1ac4591478d8e28ef90b613d912
Themengebiete: | Microwave Plasma gas food processing non-thermal thermal |
---|---|
Veröffentlichungsdatum: | 09.03.2022 |
EAN: | 9781071621356 |
Sprache: | Englisch |
Seitenzahl: | 248 |
Produktart: | Gebunden |
Herausgeber: | Gavahian, Mohsen |
Verlag: | Springer US |
Produktinformationen "Emerging Food Processing Technologies"
This volume aims to introduce procedures related to measuring the process parameters involved in emerging food processing technologies, the approaches to measure the process efficiency, and basic guidelines for operating related systems. Chapters are divided into two parts, including nonthermal emerging food processing technologies and thermal emerging food processing technologies.Authoritative and cutting-edge, Emerging Food Processing Technologies aims to provide comprehensive and updated state-of-art methodologies and models for food analysis.

Sie möchten lieber vor Ort einkaufen?
Sie haben Fragen zu diesem oder anderen Produkten oder möchten einfach gerne analog im Laden stöbern? Wir sind gerne für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Juristische Fachbuchhandlung
Georg Blendl
Parcellistraße 5 (Maxburg)
8033 München
Montag - Freitag: 8:15 -18 Uhr
Samstags geschlossen