Dining Out with History
Feduck, Jan
Autor: | Feduck, Jan |
---|---|
Themengebiete: | Travel - Foreign |
Veröffentlichungsdatum: | 20.02.2024 |
EAN: | 9781554556274 |
Sprache: | Englisch |
Seitenzahl: | 216 |
Produktart: | Kartoniert / Broschiert |
Verlag: | Fitzhenry & Whiteside |
Untertitel: | At Atlantic Canada's Historic Sites |
Produktinformationen "Dining Out with History"
Travels, tales and tastes of Atlantic Canada are woven into the words in this book. From Four-Cents Bread to Switchel, from Tipsy Cake to Jailhouse Biscuits, meet characters from the past as they create these dishes, and use this book to guide you to the historic sites where they were cooked. All doors are open at twenty living history sites that offer us a taste of the past in Nova Scotia, Prince Edward Island, New Brunswick, Newfoundland and Labrador. See how people lived, and learn about how they dined -- when life moved at a slower pace. Enjoy this delicious journey!

Sie möchten lieber vor Ort einkaufen?
Sie haben Fragen zu diesem oder anderen Produkten oder möchten einfach gerne analog im Laden stöbern? Wir sind gerne für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Juristische Fachbuchhandlung
Georg Blendl
Parcellistraße 5 (Maxburg)
8033 München
Montag - Freitag: 8:15 -18 Uhr
Samstags geschlossen