Zum Hauptinhalt springen Zur Suche springen Zur Hauptnavigation springen
Haben Sie Fragen? Einfach anrufen, wir helfen gerne: Tel. 089/210233-0
oder besuchen Sie unser Ladengeschäft in der Pacellistraße 5 (Maxburg) 80333 München
+++ Versandkostenfreie Lieferung innerhalb Deutschlands
Haben Sie Fragen? Tel. 089/210233-0

Dairy Chemistry and Biochemistry

106,99 €*

Versandkostenfrei

Produktnummer: 18d5332f83e1eb40999381a36b0540f786
Autor: Fox, P. F. McSweeney, P. L. H. O'Mahony, J. A. Uniacke-Lowe, T.
Themengebiete: Chemistry of dairy products Dairy chemistry Lactose Milk lipids Milk proteins Milk salts
Veröffentlichungsdatum: 27.06.2015
EAN: 9783319148915
Auflage: 2
Sprache: Englisch
Seitenzahl: 584
Produktart: Gebunden
Verlag: Springer International Publishing
Produktinformationen "Dairy Chemistry and Biochemistry"
This book is the most comprehensive introductory text on the chemistry and biochemistry of milk. It provides a comprehensive description of the principal constituents of milk (water, lipids, proteins, lactose, salts, vitamins, indigenous enzymes) and of the chemical aspects of cheese and fermented milks and of various dairy processing operations. It also covers heat-induced changes in milk, the use of exogenous enzymes in dairy processing, principal physical properties of milk, bioactive compounds in milk and comparison of milk of different species. This book is designed to meet the needs of senior students and dairy scientists in general.
Bücherregal gefüllt mit juristischen Werken

Sie möchten lieber vor Ort einkaufen?

Sie haben Fragen zu diesem oder anderen Produkten oder möchten einfach gerne analog im Laden stöbern? Wir sind gerne für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.

Juristische Fachbuchhandlung
Georg Blendl

Parcellistraße 5 (Maxburg)
8033 München

Montag - Freitag: 8:15 -18 Uhr
Samstags geschlossen