Zum Hauptinhalt springen Zur Suche springen Zur Hauptnavigation springen
Haben Sie Fragen? Einfach anrufen, wir helfen gerne: Tel. 089/210233-0
oder besuchen Sie unser Ladengeschäft in der Pacellistraße 5 (Maxburg) 80333 München
+++ Versandkostenfreie Lieferung innerhalb Deutschlands
Haben Sie Fragen? Tel. 089/210233-0

Consumer Research Methods in Food Science

181,89 €*

Versandkostenfrei

Produktnummer: 182753c9d3fa2d4bc48c824e6a351f3c50
Themengebiete: Mobile ethnographies consumer research digital ethnographies homo experientialis packaging testing
Veröffentlichungsdatum: 08.04.2023
EAN: 9781071630020
Sprache: Englisch
Seitenzahl: 472
Produktart: Kartoniert / Broschiert
Herausgeber: Gómez-Corona, Carlos Rodrigues, Heber
Verlag: Springer US
Produktinformationen "Consumer Research Methods in Food Science"
This volume details a wide range of consumer research methods from different disciplines with an application to food and beverages. Each chapter is written by well-known researchers in the field that guides the reader on a specific method in applied consumer research.  Chapters are separated by disciplines, detail brief theoretical background, provide a clear examples of the methodology, anthropology, history, linguistics, and visual arts, culinary arts, design, and user experience are also approached. The separation of methods through disciplines gives a better structure to the reader when trying to apply each method.  Authoritative and cutting-edge, Consumer Research Methods in Food Science detail clear steps and a framework to reproduce consumer research methods in different applications.
Bücherregal gefüllt mit juristischen Werken

Sie möchten lieber vor Ort einkaufen?

Sie haben Fragen zu diesem oder anderen Produkten oder möchten einfach gerne analog im Laden stöbern? Wir sind gerne für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.

Juristische Fachbuchhandlung
Georg Blendl

Parcellistraße 5 (Maxburg)
8033 München

Montag - Freitag: 8:15 -18 Uhr
Samstags geschlossen