Cocoa and Chocolate - Their History from Plantation to Consumer
Knapp, Arthur W.
| Autor: | Knapp, Arthur W. |
|---|---|
| Veröffentlichungsdatum: | 04.11.2008 |
| EAN: | 9781443732116 |
| Sprache: | Englisch |
| Seitenzahl: | 232 |
| Produktart: | Gebunden |
| Verlag: | Crawford Press |
Produktinformationen "Cocoa and Chocolate - Their History from Plantation to Consumer"
This early work on chocolate manufacturing is both expensive and hard to find in its first edition. It details the many stages of chocolate production from the cocoa bean to the shelf. This is a fascinating work and is thoroughly recommended for anyone interested in the chocolate industry. Many of the earliest books, particularly those dating back to the 1900s and before, are now extremely scarce. We are republishing these classic works in affordable, high quality, modern editions, using the original text and artwork.
Sie möchten lieber vor Ort einkaufen?
Sie haben Fragen zu diesem oder anderen Produkten oder möchten einfach gerne analog im Laden stöbern? Wir sind gerne für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Juristische Fachbuchhandlung
Georg Blendl
Parcellistraße 5 (Maxburg)
8033 München
Montag - Freitag: 8:15 -18 Uhr
Samstags geschlossen