Cheese Vol 2
Fox
| Autor: | Fox |
|---|---|
| Themengebiete: | Technology & Industrial Arts |
| Veröffentlichungsdatum: | 31.12.1995 |
| EAN: | 9780412535109 |
| Auflage: | 002 |
| Sprache: | Englisch |
| Seitenzahl: | 592 |
| Produktart: | Kartoniert / Broschiert |
| Herausgeber: | Fox, P F |
| Verlag: | Springer |
Produktinformationen "Cheese Vol 2"
1. Cheddar Cheese and Related Dry-Salted Cheese Varieties.- 2. Dutch-Type Varieties.- 3. Swiss-Type Varieties.- 4. Mould-Ripened Cheeses.- 5. Bacterial Surface-Ripened Cheeses.- 6. Iberian Cheeses.- 7. Italian Cheese.- 8. North European Varieties of Cheese.- 9. Ripened Cheese Varieties Native to the Balkan Countries.- 10. Cheeses of the Former USSR.- 11. Domiati and Feta Type Cheeses.- 12. Mozzarella and Pizza Cheese.- 13. Fresh Acid-Curd Cheese Varieties.- 14. Some Non-European Cheese Varieties.- 15. Processed Cheese Products.- 16. Cheeses from Ewes' and Goats' Milk.
Sie möchten lieber vor Ort einkaufen?
Sie haben Fragen zu diesem oder anderen Produkten oder möchten einfach gerne analog im Laden stöbern? Wir sind gerne für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Juristische Fachbuchhandlung
Georg Blendl
Parcellistraße 5 (Maxburg)
8033 München
Montag - Freitag: 8:15 -18 Uhr
Samstags geschlossen