Zum Hauptinhalt springen Zur Suche springen Zur Hauptnavigation springen
Haben Sie Fragen? Einfach anrufen, wir helfen gerne: Tel. 089/210233-0
oder besuchen Sie unser Ladengeschäft in der Pacellistraße 5 (Maxburg) 80333 München
+++ Versandkostenfreie Lieferung innerhalb Deutschlands
Haben Sie Fragen? Tel. 089/210233-0

Canning And Preserving

33,00 €*

Versandkostenfrei

Produktnummer: 16A8625433
Autor: Rorer, Sarah Tyson
Veröffentlichungsdatum: 09.12.2009
EAN: 9781444687569
Sprache: Englisch
Seitenzahl: 120
Produktart: Kartoniert / Broschiert
Verlag: West Press
Produktinformationen "Canning And Preserving"
This vintage book contains a complete guide to canning and preserving, with chapters on making ketchup, pickling, making jams and marmalades, and much more. With easy-to-follow instructions and a wealth of practical tips, ¿Canning And Preserving¿ will be of utility to all with an interest in economical cookery, and it would make for a fantastic addition to culinary collections. Contents include: ¿Preface¿, ¿Canning¿, ¿Canning Fruits¿, ¿Apricots¿, ¿Blackberries¿, ¿Strawberries¿, ¿Cherries¿, ¿Currants¿, ¿Currants and Raspberries¿, ¿Elderberries¿, ¿Greengages¿, ¿Preserving¿, ¿Marmalade of Jams¿, ¿Butters¿, ¿Jellies¿, ¿Syrups¿, ¿Pickling¿, ¿Catsups¿, ¿Flavoured Vinegars¿, and ¿Powders and Dry Herbs¿. Many vintage books such as this are becoming increasingly scarce and expensive. It is with this in mind that we are republishing this volume now in an affordable, modern, high-quality edition complete the original text and artwork. This book was first published in 1911.
Bücherregal gefüllt mit juristischen Werken

Sie möchten lieber vor Ort einkaufen?

Sie haben Fragen zu diesem oder anderen Produkten oder möchten einfach gerne analog im Laden stöbern? Wir sind gerne für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.

Juristische Fachbuchhandlung
Georg Blendl

Parcellistraße 5 (Maxburg)
8033 München

Montag - Freitag: 8:15 -18 Uhr
Samstags geschlossen