Biosurfactants in Food
Sharma, Deepansh
Autor: | Sharma, Deepansh |
---|---|
Themengebiete: | Biologie / Mikrobiologie Lebensmittel Mikrobiologie - Mikroorganismus |
Veröffentlichungsdatum: | 15.07.2016 |
EAN: | 9783319394138 |
Sprache: | Englisch |
Seitenzahl: | 100 |
Produktart: | Kartoniert / Broschiert |
Verlag: | Springer Springer International Publishing AG Springer Nature Switzerland |
Produktinformationen "Biosurfactants in Food"
The present work aims to cover the perspectives of biosurfactants, which can be of interest in food-related industries and biomedical applications. Biosurfactants are a structurally diverse group of surface-active molecules extensively produced by bacteria, yeast and fungi. Despite having significant potential associated with emulsion formation, anti-adhesive and antimicrobial activities, considerably few applications have been reported regarding applications of biosurfactants in food formulations and processing. The utilization of biosurfactants, which are highly functional in food and biomedical applications, has become more and more significant. Along with providing an overview of biosurfactant properties, the book suggests how these properties could be applicable in the food industry.

Sie möchten lieber vor Ort einkaufen?
Sie haben Fragen zu diesem oder anderen Produkten oder möchten einfach gerne analog im Laden stöbern? Wir sind gerne für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Juristische Fachbuchhandlung
Georg Blendl
Parcellistraße 5 (Maxburg)
8033 München
Montag - Freitag: 8:15 -18 Uhr
Samstags geschlossen