Biochemistry of Fruit Ripening
Produktnummer:
18d3b17b676c21482fb25c227d1090a8ea
Themengebiete: | Expression Phytohormon amino acid banana biochemistry biotechnology development gene expression genetic engineering growth |
---|---|
Veröffentlichungsdatum: | 30.04.1993 |
EAN: | 9780412408304 |
Sprache: | Englisch |
Seitenzahl: | 454 |
Produktart: | Gebunden |
Herausgeber: | Seymour, G.B. Taylor, J.E. Tucker, Gregory A. |
Verlag: | Springer Netherland |
Produktinformationen "Biochemistry of Fruit Ripening"
It is over 20 years since the publication of A.c. Hulme's two volume text on The Biochemistry of Fruits and thei.r Products. Whilst the bulk of the information contained in that text is still relevant it is true to say that our understanding of the biochemical and genetic mech

Sie möchten lieber vor Ort einkaufen?
Sie haben Fragen zu diesem oder anderen Produkten oder möchten einfach gerne analog im Laden stöbern? Wir sind gerne für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Juristische Fachbuchhandlung
Georg Blendl
Parcellistraße 5 (Maxburg)
8033 München
Montag - Freitag: 8:15 -18 Uhr
Samstags geschlossen