Antimicrobial Food Additives
Lück, Erich, Jager, Martin
Autor: | Jager, Martin Lück, Erich |
---|---|
Themengebiete: | Chemie / Biologie, Ökologie Konserve Konservierung (Lebensmittel) Lebensmittel |
Veröffentlichungsdatum: | 16.12.1996 |
EAN: | 9783540611387 |
Auflage: | 002 |
Sprache: | Englisch |
Seitenzahl: | 292 |
Produktart: | Gebunden |
Verlag: | Springer Springer-Verlag GmbH Springer Berlin Heidelberg |
Untertitel: | Characteristics - Uses - Effects |
Produktinformationen "Antimicrobial Food Additives"
The preservation of food by chemical techniques has remained an important topic in food science and technology and a major branch of food processing in industry. The authors, both leading scientists at Hoechst AG's Food Research Department, review all aspects of food preservation by chemical techniques, the majority of which involve the use of chemical additives. The first sections deal with general aspects of importance to all preservatives; special chapters concentrate on the properties and uses of industrial preservatives. The detailed and practice-oriented explanations make this edition a valuable source of information for food specialists in industry, government authorities and nutritional science.

Sie möchten lieber vor Ort einkaufen?
Sie haben Fragen zu diesem oder anderen Produkten oder möchten einfach gerne analog im Laden stöbern? Wir sind gerne für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Juristische Fachbuchhandlung
Georg Blendl
Parcellistraße 5 (Maxburg)
8033 München
Montag - Freitag: 8:15 -18 Uhr
Samstags geschlossen