Akdeniz Mutfagi ile Yemek Sanati 2
Montignac, Michel
| Autor: | Montignac, Michel |
|---|---|
| Veröffentlichungsdatum: | 01.08.2002 |
| EAN: | 9789752971608 |
| Sprache: | Türkisch |
| Seitenzahl: | 290 |
| Produktart: | Kartoniert / Broschiert |
| Verlag: | Alfa Basim Yayim Dagitim |
Produktinformationen "Akdeniz Mutfagi ile Yemek Sanati 2"
Montignac serisinin sekizinci kitabi, Akdeniz Mutfagi ile Yemek Sanati II Alfa Yayinlari tarafindan yayimlandi. Michel Montignacin hazirladigi kitap, yemek sanatinin bütün inceliklerini ve temel saglik ilkelerini mutfaklariniza tasiyor. Kitapta, besleyicilik, sagliga uygunluk, agiz tadi ve yemek sanati ilkeleri göz önünde bulundurularak hazirlanmis iki yüz tarif var. Bu iki yüz yemek tarifinin özelligi, kolay cabuk, pratik olarak hazirlanmasi ve kullanilan malzemelerin 98inin ucuz olmasi. Önerilen tariflerde kötü glusitler seker, beyaz unlar, patates, misir, yapismayan beyaz pirinc bulunmuyor ve tariflerin cogu Akdeniz mutfagindan esinlenerek hazirlanmis.
Sie möchten lieber vor Ort einkaufen?
Sie haben Fragen zu diesem oder anderen Produkten oder möchten einfach gerne analog im Laden stöbern? Wir sind gerne für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.
Juristische Fachbuchhandlung
Georg Blendl
Parcellistraße 5 (Maxburg)
8033 München
Montag - Freitag: 8:15 -18 Uhr
Samstags geschlossen