Zum Hauptinhalt springen Zur Suche springen Zur Hauptnavigation springen
Haben Sie Fragen? Einfach anrufen, wir helfen gerne: Tel. 089/210233-0
oder besuchen Sie unser Ladengeschäft in der Pacellistraße 5 (Maxburg) 80333 München
+++ Versandkostenfreie Lieferung innerhalb Deutschlands
Haben Sie Fragen? Tel. 089/210233-0

Advanced Dairy Chemistry

234,33 €*

Versandkostenfrei

Produktnummer: 18ca353e0b5e7b43a2b71ec62e4047a6e3
Themengebiete: Dairy Chemistry Milk Proteins Proteins
Veröffentlichungsdatum: 23.08.2016
EAN: 9781489977236
Auflage: 4
Sprache: Englisch
Seitenzahl: 548
Produktart: Kartoniert / Broschiert
Herausgeber: Fox, Patrick F. McSweeney, Paul L. H.
Verlag: Springer US
Untertitel: Volume 1A: Proteins: Basic Aspects, 4th Edition
Produktinformationen "Advanced Dairy Chemistry"
Professor Fox’s multi-volume Advanced Dairy Chemistry set was first published in four volumes in the early 1980s. A second edition came out in the early 1990s, and an updated third edition was published a decade later. The set is the leading major reference on dairy chemistry, providing in-depth coverage of milk proteins, lipids, and lactose. The editors propose beginning the revision cycle again, with a revised first volume on proteins, to be divided and published separately as Volume 1A - Proteins: Basics Aspects, and Volume 1B – Applied Aspects. Fox and his co-editor, Paul McSweeney, have created an extensively revised the Table of Contents for Volume 1A, which details the novel and updated chapters to be included in this upcoming fourth edition. New contributors include highly regarded dairy scientists and scholars from around the world.
Bücherregal gefüllt mit juristischen Werken

Sie möchten lieber vor Ort einkaufen?

Sie haben Fragen zu diesem oder anderen Produkten oder möchten einfach gerne analog im Laden stöbern? Wir sind gerne für Sie da und beraten Sie auch telefonisch.

Juristische Fachbuchhandlung
Georg Blendl

Parcellistraße 5 (Maxburg)
8033 München

Montag - Freitag: 8:15 -18 Uhr
Samstags geschlossen